© iStock

10 komplimenter menn gjerne vil høre

Innimellom ønsker også menn å få komplimenter. Vi gir deg ti forslag!

9. mars 2020 av Sara Møller Christensen

1. "Mmm, du lukter godt". Den krever at dere er veldig nærme hverandre (prøv å forestille deg å si det til din mannlige kollega og du skjønner hva vi mener) og derfor er den meget intim. Dessuten understreker du at han påvirker alle dine sanser og hvilken mann er ikke interessert i det?

2. "Du gir de beste rådene". Alle, som noensinne har klaget til en mann, vet at de elsker å løse problemer. Gi ham skryt for at han god til det og at du virkelig lytter og verdsetter meningene hans.

3. "Herregud, du er så morsom". Han kan leve av det komplimentet.

4. "Man kan virkelig se at du har trent i det siste". Han kan svette i timevis på treningssenteret. Og ja, han gjør det for sin egen skyld, men definitivt også for deg, så gi ham en liten highfive for innsatsen.

5. "Jeg tenner på deg". Andre gode versjoner er "jeg har lyst på deg" eller "jeg kan ikke vente med få deg hjem i sengen". De virker!

6. "Fin rompe i de buksene". Kan du huske hvor glad du ble sist noen sa noe fint om kroppen din? Menn er ikke annerledes.

7. "Jeg føler meg trygg sammen med deg". Det behøver ikke bety at han kan ta alle guttene som flørter med deg, men hvis du stoler på ham, kan regne med han, han får deg til å føle deg elsket og han aldri sårer deg, så husk å si det!

8. "Du har god stil". Det er ikke sikkert alle menn vil sette pris på denne, men hvis han tenker litt på hva han tar på seg på morgenen vil han helt sikkert elske å bli rost for det (det er også en fin måte å få ham til å gå mer i det du liker aller best. Smart!).

9. "Jeg elsker følelsen av de sterke armene dine rundt meg". Dette er komplimentenes kinderegg fordi du sier hele tre ting: Du er sterk, du gjør meg trygg og jeg vil gjerne være nær deg. You are welcome!

10. "Du er stor!" Og yes, vi hentyder til utstyret hans.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold