Kvinne med langt hår
Kjenner du deg igjen i noe av dette? © Getty Images

15 problemer du helt sikkert kjenner til, hvis du har langt hår

Det ser fint ut, men er også både irriterende og upraktisk...

7. august 2019 av Tine Sandorf

1. Du har mistet alt for mye hår til diverse glidelåser og smykker - og hver gang gjør det like vondt, både fysisk og psykisk, når du må dra håret løst.

2. Når du ligger arm i arm blir romantikken ofte avbrutt av et høyt skrik, fordi typen har lagt seg på håret ditt. 

3. Å miste hår i maten er noe av det verste som finnes. Den uheldige gjesten som får tildelt tallerkenen med hår ender liksom opp med å bare fortsette og fortsette å dra håret ut av munnen, mens du gradvis blir rødere og rødere i kinnene.

4. Når du reiser deg fra en polstret stol ligger garantert en stor prosentandel av håret ditt igjen på stolryggen i stedet for på hodet. Det føles nesten som å være en hund, bare at det ikke er tiss du markerer med, men hår.

5. Av en eller annen merkelig grunn finner du ofte hårballer som har surret seg fast i nyvaskede klær. Det må være noe galt med vaskemaskinen, for du røyter jo ikke så mye?

6. Når du trener eller har sex krever det alt for mye energi å skyve håret bort fra ansiktet, og å holde det på plass. Har noen snart tenkt å finne opp en hårstrikk som faktisk virker?

7. “Får jeg låne hårbørsten din?” er et spørsmål som kan fremkalle full panikk. Den er nemlig så full av hår at den ikke tåler dagens lys.

8. Og det er ikke bare hårbørsten din som er full av hår. Det er nemlig også avløpet - noe kjæresten din hater deg for, siden han med jevne mellomrom må nøye seg med en kattevask da avløpet er tett. 

9. Når du har sittet i badekaret er det stort sett alltid gevinst å hente der bak. Åpenbart fungerer rumpesprekken som den perfekte hårfangeren, så her er det bare å fiske hår ut fra mørket.

10. Frisørbesøk kan være et rent mareritt. Klipper de bevisst for mye, fordi de nyter å se deg lide? Det var altså ikke en bob du bestilte, kun en stuss, okay?!

11. Du blir stresset av å gå med skjerf fordi du hele tiden må konsentrere deg om å bevege hodet så lite som mulig, så du ikke ender opp med et fuglereir av floker bak i nakken.

12. Å børste håret er et eget fag - skal du starte ovenfra, på midten eller nede? Uansett hvilken strategi du går for ender det alltid opp med å være en kamp å få viklet håret fra hverandre.

13. Håret ditt kommer ikke overens med noe som er klebrig - hvertfall ikke lipgloss!

14. Du prøver regelmessig å gjøre noe nytt med håret, men ender alltid med å gi opp fordi du igjen og igjen innser at når det gjelder håroppsett er alt lettere på YouTube og på en Barbie-dukke.

15. Du er like avhengig av hårstrikker som du er av mobiltelefonen. Hvis du drar avgårde uten en av delene føler du deg hvertfall stort sett alltid like hjelpeløs. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold