Hold deg fresh
© Getty Images

Hold deg fresh hele dagen: 5 tips

Les disse tipsene før en lang dag!

3. oktober 2019 av Charlotte Sørvald

Sliter du med å holde sminke, hår og humør på topp gjennom en hel dag? Du er ikke alene - det er ikke alltid så lett å holde seg vakker og plettfri i en stressende hverdag. Her er noen tips til hvordan du kan holde deg fresh fra du drar hjemmefra om morgenen til du kommer hjem på kvelden!

Prøv disse triksene og vi kan (nesten) garantere at du vil føle deg bedre.

Les også: Dagen derpå-problemer du garantert kjenner deg igjen i. 

1. Vann med sitron

Kok opp litt vann med sitron, la det bli avkjølt og drikk sammen med frokosten din. Sitronvann er superbra for fordøyelsen, forbrenningen og ikke minst huden.

© Eirín Kristiansen

2. Primer

Bruk en primer under sminken slik at den sitter bedre på. Ingenting er verre enn sminke som begynner å sprekke opp –  men med en primer vil du (mest sannsynlig) unngå dette problemet.
Tips: Ikke kjør på med altfor mye foundation! Less is more – spesielt i varmen. Gå heller for en naturlig look, og masse glød. Sjekk ut influencernes sminke-tutorials for tips. 

Denne primeren fra Marc Jacobs (med kokosekstrakt) er helt nydelig! Den får du kjøpt på Marc Jacobs-butikken i Øvre Slottsgate i Oslo. 

© Produsenten

3. Tørrsjampo

Dette er jo et must for lange og varme sommerdager! Spray litt (eller mye hvis du må) tørrsjampo i håret for å freshe opp fett og flatt hår når du trenger det. Gjerne ta med deg en mini-tørrsjampo i vesken når du skal på fest (eller 17.mai-feiring).

Her er våre tørrsjampo-favoritter. 

4. Ansiktsspray 

Det er ofte ganske tørr luft på et kontor, noe som gjør at huden din også blir tørr og gusten utover dagen. Ha en ansiksspray tilgjengelig når du er på jobb eller skole, og spray den på når du føler det trengs. 

Du kan også bruke en ansiktsspray når du føler for en liten "pick-me-up"! Det vil føles forfriskende, og du vil få en umiddelbar glød. 

5. En god deodorant

For å føle deg fresh må du lukte godt! Invester i en god deodorant som holder gjennom hele dagen! 

Denne fra Sterilan er veldig god, og holder lenge! (OBS: den er ikke fri for aluminium, så unngå bruk hvis du er sensitiv). 

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold