© Getty Images

9 grunner til å elske fregnene dine

Du elsket de kanskje ikke på barneskolen (bortsett fra da de ga deg rollen som Pippi på skoleavslutningen), men det bør du gjøre nå!

31. juli 2019 av Sara Møller Christensen


1. De gjør deg unik. Hvis du er heldig nok til å ha et spesielt kjennetegn - se på det som en gave. Tenk bare: hvor sjarmerende er det ikke med smilehull eller mellomrom mellom fortennene? Det er akkurat sånn andre ser på fregnene dine! Det er (noe) av det som gjør deg sjarmerende.

2. De er moderne. Visste du at det på flere motevisninger har blitt tegnet fregner på modellene som ikke hadde dem? Det sier litt om hvor trendy de er. Du er et moteikon simpelthen! 

3. De får sminke til å se naturlig ut. Ikke et stygt ord om de uten fregner, for de kan jo ikke selv noe for det, men noen ganger kan sminke se litt ut som en maske på de med "ren" hud. Du derimot, har ikke det problemet. Det ser heller ut som at du faktisk har vært i solen når du kombinerer fregnene med solpudder. 

4. De får deg til å se ung ut. Da du var 18 år var det kanskje ikke en fordel å bli tatt for å være 15 år. Men tro oss, det vil du synes er en fordel resten av livet!

5. De er god kamuflasje. Åh nei, en urenhet! Kvinner i alle aldre får dem, og irriterer seg over dem. Men! Dersom du er så heldig å ha fregner kan fregnene ofte skjule urenheten i alle de andre små prikkene. Takk fregner!

6. De gir deg en solkysset look. Som regel får man ikke i pose og sekk, og derfor er mange av oss fregnefjes ikke velsignet med en hud som suger til seg sol. Men det gjør ikke så mye, fordi huden ser automatisk mer solkysset ut når fregnene popper frem. Da gjør det heller ikke så mye at selve "lerretet" fortsatt er hvitt. 

7. De gir ansiktet ditt karakter. Hvem vil vel ikke ha et ansikt andre husker? Der kan fregnene hjelpe godt på vei, dersom ikke øynene og smilet er nok. 

8. Andre er misunnelige på dem. Ta til deg komplimentet når venninnen din sier hun er misunnelig på fregnene dine. Hun mener det! Husk å sette pris på det du har. 

9. De er fine. Ferdig snakka. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold