© Getty Images

12 sminke-looks til Halloween

Sminken er viktig på Halloween-festen og her er 12 enkle looks du får til selv.

26. oktober 2019 av Stylista-teamet

Snart er det Halloween, og klart for horror, fester, knask og knep. Du skal kanskje på Halloween-party? Om kostymet ikke er klart enda, kan du finne inspirasjon her. 

Men hva med sminken? Enten du vil gå for en nedtonet, spøkelsesbrud-aktig look, eller kjøre på med blod og gørr over det hele, har vi samlet noen sminketips under. La deg inspirere av disse gjennomførte Halloween-damene.

MASKULIN HALLOWEEN-SMINKE

Janet Jackson har valgt å gå for det maskuline uttrykket med et herreantrekk akkompagnert av bart og løsvipper. Hun bryter opp det hele med et innslag av femininitet i form av en knallrød leppestift. Huden er glødende og plettfri. Hot!

SPØKELSESBRUD

Kanskje har du lyst til å gå for spøkelsesbrud-looken? Kjør på med hvite tyllgevanter og smink deg i helhvitt og sølv over hele ansiktet. Litt teatersminke eller pudder gjør susen for ansiktsbasen, mens sølvleppestift, øyeskygge og liner fikser resten. Voila!

Mer inspo til Halloween-sminken: Sjekk ut Karolina Maria på youtube!

RØDHETTE

Lille, søte Rødhette fra eventyret har blitt skummel i denne Halloween-varianten. Hvordan? Jo; lange løsvipper på kanten til creepy, og en liten splash blod fra munnviken og halsen. En lett tilgjengelig rødfarge fikser looken, kanskje en leppestift, flytende eyeliner eller noe ansiktsmaling.

CLEOPATRA

Om Tori Spelling er en påfugl eller Cleoptara, er ikke så lett å skjønne. Hun har i hvert fall gått all in på sminkefronten. Skimrende øyeskygger i alle havets farger, lange løsvipper, sjøgrønn leppestift og påklistrede perler gir deg denne looken. Og en parykk, da!

FINE MASKER TIL HALLOWEEN

Om du synes det blir litt vel vågalt å kjøre hardt på sminken, kan du i stedet skjule deg bak en lekker maske. Vi har funnet mange, bare se her! 

INSPIRASJON TIL HALLOWEEN-SMINKEN

Med en hvit base og en sort eyeliner med pensel, kan du slå deg løs og kjøre noe i denne stilen.

MINNIE MUS

Paris Hilton matcher Minnie Mus-kostymet med bedårende katteøyne. Våt eyeliner trukket opp langs øyekanten, og spider-lashes med massevis av mascara, gir deg Disney-looken. 

DISKRET HALLOWEEN-SMINKE

Rihanna kjører, i sjelden stil, en moderat look når det kommer til Halloween. Her har hun tatt på seg en prinsessekrone og holdt sminken ganske nedtonet og hverdagslig. En dæsj rød leppestift gjør likevel susen.

CANDY-PRINSESSE

Christina Milian sparer ikke på fargene, og tyr til glitter, shimmer, perler og neonrosa leppestift når hun kler seg opp for Halloween. Her setter bare fantasien grenser!

SUPERHELT

En ekstra glamourøs Poison Ivy-look fra Kim Kardashian. Her har hun fokus på øynene, med lange, tykke liner-streker, falske øyenvipper og tynne, markerte bryn. Kim har også festet på en ekstra, grønn superhelt-rekvisitt over øynene for å gjøre looken komplett. Lyst til å kopiere looken? Vi har funnet kostymet! 

SPIDER LASHES

Hold det gjerne enkelt med en av sesongens hotteste makeup-trender: spider lashes. Kanskje går denne beauty looken perfekt til antrekket ditt? Diskret, men Halloween-vennlig. 

VAMPYRSMINKE TIL HALLOWEEN

ALT TIL HALLOWEEN: KOSTYMENE, SMINKEN, INSPO

Rødt blod i striper fra munnen med kritthvite tenner, gir deg akkurat det skumle lille ekstra du er ute etter denne dagen. Fikses enkelt med litt leppestift eller teatersminke.

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold