Kevin home alone
© Giphy, Getty Images

10 ting som aldri hadde skjedd med Kevin i Home Alone i dag

Vi elsker Home Alone og ser filmen hvert eneste år før jul, men mye har skjedd siden 1990 og ikke alt som skjer i filmen kunne ha skjedd i 2019.

29. november 2019 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

I år er det 29 år siden Kevin McCallister (Macauley Culkin) ble forlatt alene hjemme og måtte beskytte huset mot de skumle tyvene Marv og Harry. 

Nettstedet Grazia har laget en supermorsom liste over alt som ikke kunne ha skjedd med Kevin i "Hjemme Alene" i dag: 

1. At strømmen ble kuttet slik at alarmen ikke gikk, hadde ikke vært noe problem i dag. Hele familien ville hatt iPhoner med mange alarmer. 

2. Det er ikke mulig å komme seg gjennom en flyplass så raskt som familien McCalister gjorde. Selv om de hadde hatt online check in og fast track, hadde de på et tidspunkt i sikkerhetskontrollen, eller når de ble ropt opp på "final call" merket at Kevin var borte? Og hvis ikke hadde personalet på flyet merket det når de telte passasjerene. 

3. Hele familien prøvde å ringe Kevin på hjemmetelefonen fra en telefonkiosk på flyplassen. Hadde det vært i dag, hadde de ringt mobilen hans fra sine mobiler. Og hvis han ikke hadde tatt den, hadde de sendt han en melding på Facebook messenger, Twitter, Whatsapp, Viber, Insta, Yodel eller sendt han en snap. 

4. Det samme gjelder alle naboene som ikke var hjemme, inkludert han gamle, skumle mannen som egentlig er snill. Familien McCalister hadde gått bananas på sosiale medier for å få kontakt med noen som kunne ha dratt hjem til dem og sjekket om alt stod bra til med Kevin. De ville nok også hatt en egen hashtag #finnkevin på Twitter for å følge med på utviklingen. 

 5. Når Kevins foreldre ringer politiet og nøysommelig forklarer situasjonen til flere ansatte på politistasjonen, tar ingen det egentlig på alvor, men sender en politimann som ringer på. Kevin er så redd at han ikke tør åpne. Hadde det vært i dag hadde barnevernet og politiet kommet på døra og slått den inn hvis han ikke åpnet. 

6. Kevin hadde ikke trengt å skremme ihjel pizzabudet for å få pizza på døra. Han kunne bare ha forhåndsbetalt på appen til Foodora eller Dolly Dimples og lagt igjen beskjed om at budet bare skulle legge pizzaen på trappen og ringe på. 

7. Men hvis Kevin fortsatt ville hatt det litt gøy med pizzabudet, hadde han gjort det med en app på iPaden som manipulerer stemmer, i stedet for å spille av en VHS. 

Pluss at han hadde aldri i verden sett "Angels with Filthy Souls" i sort-hvitt på VHS. Han hadde binga alt som fantes på Netflix og HBO. 

8. Han kunne faktisk ha brukt all den tiden han brukte på å planlegge og utføre fellene på å se på Netflix, fordi han hadde blitt kvitt  bandittene ganske så raskt. Han hadde bare ringt politiet med mobilen og live tweetet og live streamet angrepet, som han filmet med en drone, på alle sosiale plattformer som finnes. Noe som ville ha ført til at media hadde plukket opp saken og Kevin hadde blitt en sensasjon i alle medier. 

9. Kevin hadde ikke trengt å gå på butikken for å handle mat. Han kunne bare ha bestilt en matkasse på døren. Og på kolonial.no kunne han også ha bestilt tannkosten, som han kunne ha googlet på forhånd for å finne ut om den var godkjent av den nasjonale tannlegeforeningen. 

 10. Mammaen til Kevin hadde ikke trengt å haike med et polkaband fra Scranton. Hun kunne bare ha ringt en Uber.

Gifs: Giphy.com

Se tidenes beste julefilmer her!

Følg @stylistano på facebook og instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold