gode venninner ler sammen som ingen andre kan
© iStock

15 tegn på at dere kommer til å være venninner resten av livet

Du husker garantert ikke hvordan ting var før hun kom inn i livet ditt.

8. november 2019 av Maria Denise Christoffersen

1. Når dere snakker sammen så glemmer du å si ting på en klok og velformulert måte. Hun forstår uansett godt hva du mener. Du har uansett ikke tid til å prøve å høres klok ut, for du har nemlig alt for mye på hjertet!

2. Hun har holdt håret ditt når en bytur har gått litt skeis. Hun har også tørket tårne dine når du er full og trist en fredagskveld etter litt for mye rødvin. (Og når hun fikk litt av snørret ditt på fingrene fordi du gråter for mye så ler hun som om det er helt greit).

3. Dere kjenner hverandres familiehistorier. Og dere har vært der for hverandre gjennom familiekriser, og viktigst av alt så har dere blitt en del av hverandres familier.

4. Hun tilgir deg for dine pinlige øyeblikk, selv om det går utover henne mesteparten av tiden.

5. Når en av dere får barn, er du fortsatt så ofte der at barna tenker at det er dem du er bestevenn med. 

6. Det kan godt være at dere ikke deler alle interesser, men verdsetter uansett hennes kjærlighet for russiske romaner og hun respekterer fullstendig at du skal på din 16. konsert med Robbie Williams.

7. Hun er én av de få som er lagt til under "favoritter" på kontaktlisten din. Og den gangen du skjærte deg i fingeren var hun den første du ringte i stedet for legevakta.

8. Dere har mer enn én gang ringt hverandre på uvanlige tidspunkter på døgnet. Det kan nemlig bare ikke vente når du skal fortelle nyheter, eller er på gråten.

9. Dere har en sang dere ringer hverandre opp for å spille gjennom rører når dere er på fest hver for dere og savner hverandre. Det er sannsynlig noe med Astrid S.

10. Når dere ringer hverandre så tar dere alltid telefonen. Selv om du bare ville latt den ringe hvis det var noen andre.

11. Dere har flere ganger snakket om hvor utrolig kult dette hadde vært å bo sammen. Og dere planlegger allerede is og brownie til dessert hver dag!

12. Det kan hende hun til og med har en ekstranøkkel til leiligheten din. Og du tenker aldri over at hun i prinsippet bare kan låse seg inn når du ikke er hjemme for du vet at hun kun gidder å være der hvis du er hjemme. 

13. Når du sparke deg selv ned for alle de tingene du gjør feil, er hun den som minner deg om at du gjør det beste du kan. Og at du må huske å være god mot deg selv - og du gjør det samme for henne.

14. Dere har stor planer for når dere blir gamle og skal sitte med støttestrømper og drikke rosévin i solnedgangen, mens dere mimrer om gamledager og at dere ikke visste at dere kom til å ha det like moro nå.

15. Du tenker på henne mens du leser denne artikkelen. Og du kan faktisk ikke vente med å sende henne en link så dere kan juble over hvor fantastisk vennskap dere har.

Gratulerer med å ha funnet hverandre!

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold