Emilia Clarke i Last Christmas
Filmen Last Christmas har alt: Humor, romantikk og julestemning! © Universal Pictures

Her er julefilmen vi allerede nå gleder oss til å se

Forbered deg på å se Emilia Clarke (Khaleesi) i en helt ny rolle!

2. september 2019 av Simone Overgaard Aaberg

Har du også begynt å kjenne litt på at du gleder deg til jul? Til duften av brente mandler og kanel, pakkekalender, pepperkaker og lys i hver en gate? Julen er den beste tiden på året, synes vi, men fortsatt er den mer enn 100 dager unna… SUKK!

Men, selv om det fortsatt er lenge igjen er det jo veldig kjekt å ha noe å glede seg til (og tro meg, vi gleder oss som små barn)! Alt blir liksom bare litt hyggeligere når vi nærmer oss desember - og i år kommer filmen som (om mulig) vil gjøre det enda hakket bedre å lade opp til jul!

Last Christmas – denne julen!

I november skal vi endelig kose oss med den nye morsomme og romantiske julefilmen som har fått navnet sitt fra Wham!s kjempehit Last Christmas (noe som i seg selv lover godt).

Nydelige Emilia Clarke spiller hovedpersonen Kate, som forelsker seg i Tom, spilt av Henry Golding, etter å ha støtt på ham like utenfor jobb… en jobb som blant annet innebærer et lite flatterende alvekostyme.

Filmens trailer lover godt, og vi gleder oss allerede til å se en helt ny side av Game of Thrones-stjernen!

Kilde: Ew.com

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Meld deg på Stylistas nyhetsbrev.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold